JO jag lever,

publicerat i Vardag;

Satt precis och kollade igenom mina tidigare inlägg och de är så mysigt och kika tillbaka på vad man har gjort så nu vart ja lite smått irriterad på mig själv, ja över att ja inte uppdaterar oftare. Skärpning, ja de har ja sagt många gånger förr men om ja skulle skriva varje dag vad roligt de skulle vara då att kika tillbaka på tidigare inlägg, nog pratat om det.

Liam har hunnit blivit hela 2 år, våran stora kille. Han pratar för fulla muggar ja inte hela meningar men de kommer mer och mer nya ord för var dag och han härmar alla ord jag säger, så himla dukitig är han. I måndags när han började på dagis igen efter en hel sommar av ledighet vart fröknarna alldeles till sig när dom hörde hur mycket han pratar nu, ja det kan hända mycket över bara en sommar. Själv tycker jag att det går aldeles för fort, han får inte växa upp så snabbt. Ibland önskar ja att de fanns en STOP knapp, jag är tokig ja vet men de står väl inte på fören han är 18 och tar studenten mammas lilla hjärta.

Vi hade kalas för liam i lördags fast han fyllde förra onsdagen, jätte lyckad dag och de tackar vi alla dom närmaste för, han var så nöjd på kvällen och somnade som en stock. Så tusen tack alla som gjorde Liams STORA dag till något helt fantastiskt.

Han älskar bilar och det är det enda han leker med nu för tiden eller de är väl nästan det enda han alltid har lekt med men nu är det Bilar, ni vet filmen Bilar med Blixten den går i stup i ett här hemma plus bilen rorri. Älskade unge <3

Nu ska ja hopp i säng för imorgon nalkas de plugg plus jobb. Godnatt!!

DET FINNS BARA ETT ORD FÖR ER, KÄRLEK,