Julklappar,

publicerat i Vardag;

Jag förstår INTE samma visa varje år. Ute i sista sekund. Jag och Andreas åkte in till valbo imorse och vi hann iaf hanfla 6 st klappar till lilleman så de är bara att fortsätta imorgon bland alla andra galna, stressade människor phöö. Vi åker iaf in tills dom öppnar eftersom A jobbar eftermiddag denna vecka så de blir att stressa runt och hinna med allt på ungefär två timmar. Der löser sig alltid och julklappar blir de även denna jul :P

Lilleman har åkt på öroninflammation nästan dubbelsidig och 4:e sen han föddes, stackarn så nu vart de en pencillin kur på 5 dagar 7 ml tre gånger om dagen de är inte klokt men har läkaren ordinerat detta så ska de väl stämma!!! Fortsätter detta med öroninflammationer på öroninflammation så måste dom göra något åt detta, jag hade hunnit med nånting på 40 st innan ja var 2 fyllda år så då opererade dom mig. Antar att han har ärvt detta av mig stackarn. Men inte ska vi deppa ihop för de inte han är ju pigg och feberfri och visar inte en tendes på att han skulle ha ont så de har väl hjälpt nu tack och lov :)

Igår tog vi in granen och klädde den så nu pryder den vårat vardagsrum. Vi lyckades hitta världens finaste gran iår , eller inte jag utan min käraste A :)

Puss på er så kanske vi ses i julruschen :P