Gävle/Valbo

publicerat i Vardag;

Först vill ja börja detta inlägg med att skriva Grattis till Johanna som fyller hela 23 år idag!

Idag har vi varit ute på en ride jag och Liam med Moa och två utav hennes systrar.
Ett besök på gävle sjukhus hos B sen vidare in till stan för att äta på Los somberos super gott ja rekomenderar verkligen den restaurangen för er som inte redan provat på den. 
 
På hemvägen svände vi in på valbo och shoppade lite. Jag hittade en vit mössa till mig från gina tricot och ÄNTLIGEN en vinterjacka till Liam, det vart en svart KAXS jacka :) så nu är de vinterskor som fattas för den lilla, de är så svårt att hitta ett par skor till honom som passar då han har rätt knubbiga vader mitt söt troll men någonstans borde de finnas till honom med tycker jag :P!! När vi kom hem slocknade han på en gång inte så konstigt kanske då han i vanliga fall brukar lägga sig vid sju och idag var vi inte hemma fören nio. Förstår inte men jag och Moa har en tendens till att komma hem mitt i natta när vi är ute på våra rider men vad gör väl de om 100 år???

Har precis tagit mig en låååååång dusch och nu väntar ja på mitt stora hjärta som säkert kliver in vilken sekund som hälst då han har eftermiddagsvecka.