It- utbildning,

publicerat i Vardag;

Jag har varit på it- utbildning idag på förmiddagen, lite info om hur intranätet fungerar och inloggningsuppgifter och dylikt så nu har man detta avklarat. Efter utbildningen hade ja ett möte inbokat klockan 13 på bemanningseneheten med Annika då hon gick igenom hur man man läger sig tillgänglig för jobb och hur man avbokar osv. Så nu är det bara att jobba och vad ja gillar detta, jag är så himla lycklig upp över öronen lycklig!

Först klarade ja äntligen detta jädra körkort ja för de säger jag, jag hatade att plugga till skiten men nog pratat om de för nu har ja de och behöver förhoppningsvis ALDRIG ta om det igen så inihelvete SKÖÖÖÖNT!!! Nu har ja fått börjat jobba igen och ja älskar det men det tråkiga är ju att det blit så långa dagar för Liam på dagis men vad gör man? De är tur att han älskar att vara där :)

Jag hämtade Liam kvart över tre idag på dagis så vi har spenderat våran eftermiddag ute på gården i stekande sol :P krattat bort lite sten från gräsmattan, är de inte underbart så säg!!!

Ja hade planerat att vi skulle premiärgrilla i helgen men nu ska ja jobba i stället hela helgen och glad är jag för det så vi får helt enkelt grilla innan jag börjar så får alla som dom vill :)

Nej nu ska ja sätta igång diskmaskinen och en tvättmaskin medans jag inväntar Big Brother.

Kanske någon vänlig själ vill göra om min design?? :)


Älskade unge vad liten du var, mina bästa killar och som jag älskar er <3